İstanbul Gaz Dağıtım Şirketi (İGDAŞ), bünyesindeki kadın çalışanlar, İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen ile birlikte Yerebatan Sarnıcı’nı ziyaret etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen 1500 yıllık tarihi sarnıç gezisine ilgi büyük oldu.

İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen’in katılımıyla 15 Ekim’de gerçekleştirilen kültür gezisine İGDAŞ ve alt işletmelerde çalışan 165 kadın katıldı. Sarnıç ziyareti kapsamında “Daha Derine” adlı sergiyi de gezen İGDAŞ çalışanları, müze içerisinde yer alan ışıklandırma efektlerini de hayranlıkla izledi.

Müzeye gelirken heyecan içinde olduklarını belirten İGDAŞ çalışanları, “Bizim için motive edici bir etkinlik oldu. Öncelikle sadece kadınlar için düzenlenmiş olması büyük bir jest ayrıca iş arkadaşlarımızla kültürel bir etkinliğe katılmak da keyifli bir mola oldu” yorumunu yaptı.

İGDAŞ’ın kadın dostu bir şirket olduğuna vurgu yapan Özmen de “Kadın çalışma arkadaşlarımız iş ve ev arasında oldukça yoğun bir çalışma temposu yaşıyor. Rutin hayatlarımızın dışına çıkarak çok güzel ve keyifli bir gün geçirdik. İş arkadaşlarımın mutluluğunu yakından gördüm, bu tür etkinliklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katkılarıyla restore edilen ve yeniden ziyarete açılan Yerebatan Sarnıcı Müzesi, yerli ve yabancı çok sayıda turist tarafından ziyaret ediliyor. Müzenin son hali ise ziyaretçilerin büyük beğenisini kazanıyor.

CEVAP VER