Salon: TVF Başkent

Hakemler: Zeki Bocutcu, Koray Yılmazgil

Halkbank ANKARA: Dmitv, rii Bahov, Faik Samed Güneş, Georgi Seganov, Gökhan Gökgöz, Hakkı Çapkınoğlu, Rıfat Kantarcıoğlu (Volkan Döne, Hasan Yeşilbudak, Efe Bayram, Orçun Ergün)

Arhavi Voleybol: Murat Yenipazar, AndrusRaadik, Alper Özdemir, Fredric Gustavsson, Elviss Krasstins (Mehmet Özbek, Erkan Hamdi, Umut Şahin, Fatih Cihan)

Setler: 25-22, 25-11, 25-20

Süre: 1.16 (26, 21, 26)

Voleybol Efeler Liginde, Ankara’da oynanan müsabakada Halkbank, Arhavi Voleybol takımını 3-0 mağlup etti.

Mavi-Beyazlılar bu sonuçla 8. maçında 4.galibiyetini alarak puanını 13 yaptı.

Maç boyunca rakibine üstünlük sağlayan, özellikle bloklarda fark yaratan başkentlilerde maçın en skoreri 19 sayı ile oynayan Gökhan Gökgöz oldu. Rıfat Kantarcıoğlu da 10 Salı kaydederek çift sayılara ulaşan bir diğer oyuncu olarak istatistiklere geçti.

Yükselişimiz sürecek

Halkbank’ın genç oyuncusu Rıfat Kantarcıoğlu, elde ettikleri galibiyetin önemli olduğunu söyledi. “Kazandığımız üç puan, lig sıralamasında iyi bir yer almamıza yardımcı olacak” diyen Kantarcıoğlu, “İlk kez ilk 6’da sahaya çıktığım için büyük heyecan duldum. Hocam ve arkadaşlarım bana büyük destek oldular. Hem bu destek, hem de iyi oyun için kendilerine teşekkür ediyorum. Yükselişimizin devam edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

2. Lig takımı galip

Öte yandan İkinci Lig’de mücadele eden Halkbank Erkek Takımı, bu hafta karşılaştığı Erzurum Spor Lisesi’ni 3-0 (25-21, 25-20, 25-20) mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

CEVAP VER