Beauty of Turkey Yarışması’nda final heyecanı Ankara Hilton Inn Garden Hotel’de muhteşem bir gecede gerçekleşti…

Ankara Hilton Inn Garden Hotel’de gerçekleştirilen Beauty of Turkey’de ünlü jüri üyeleri ve büyük sponsorlar eşliğinde unutulmaz bir gece yaşandı. Sunuculuğunu Uğur Aslan ve Elif Güçkıran’ın yaptığı, muhteşem dansçılar eşliğinde, birçok ünlü sanatçının yer aldığı yarışmada unutulmaz bir geceye imza atıldı.

Yarışmanın finaline 10 model katıldı. 23 Yaşında Yaren Küçük birincilik tacını giyerken, İkinci güzel Pınar Aşar oldu. Gurbet Bozkurt üçüncülük tacını takarak 2024 yılının güzelleri jüri oyları ile seçildiler.

Beauty of Turkey’de birbirinden güzel ve yetenekli finalistler sahneye çıktı. Uğur Aslan ve Elif Güçkıran  sunumlarında“Model ve Manken Eğitmeni Onur Metin Savluk ile Mention Reklam Ajansı sahibi Mehmet Burak Torun harika bir gece hazırlamışlar. Finalistler kıyasıya yarıştı, defilelere çıktılar ve podyumda hem güzellik hem de yeteneklerini sergilediler” dediler.

Final gecesinde jüri üyeleri, hem güzellik hem de yetenek değerlendirmeleri yaparak kazananı belirlediler. Bu unutulmaz gece, güzellik, yetenek ve zarafetin en güzel örneklerinin sergilendiği anlara sahne oldu.

10 finalistin katıldığı Beauty of Turkey’de; Yarışmaya Londra’dan katılan 23 Yaşında Yaren Küçük birincilik tacını giymeye hak kazandı. Yaren 1.70 boyunda ve 50 kilo. Nişantaşı Üniversitesi, Anestezi Teknikerliği mezunu olan güzelin hayali ise dünyaca ünlü Miss Üniverse yarışmasında Türkiye’yi temsil etmek.  İkinci olan Pınar Aşar 20 yaşında, 1.70 boyunda ve 55 kilo. Antalya’da dansçılık yapıyor, onun en büyük hayali ise ünlü markalarla işbirliği yapmak ve fotomodel olmak. 3. olan Gurbet Bozkurt ise 27 yaşında 51 kilo ve 1.70 boyu ile yarışmaya katılan modellerden. Bülent Ecevit Üniversitesi, Yerel Yönetim Bölümünde okumakta. Diş hekimi asistanlığı yapan güzelin hayali ise oyuncu olmak ve dünyaca ünlü markaların defilelerinde yer almak.

CEVAP VER