Ankaralı Emlak Danışmanları, Emlak Danışmanları Günü kapsamında Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) tarafından düzenlenen gala etkinliğinde bir araya geldi. Gecenin açılışında konuşma yapan ATEM Başkanı Hakan Akçam, “Amacımız Türkiye’de mesleki birliği ve saygıyı Ankara olarak sağlamaktır. Bu çabamızdan vazgeçmeyeceğiz” dedi. Katılımın bir hayli yüksek olduğu galada sanatçı Latif Doğan sahne alırken, Ankara Kulübü Seymenler Ekibi gösterisi büyük ilgi topladı.

Ankaralı emlak danışmanları 5 Haziran Emlak Danışmanları Günü’nde bir araya geldi. ATEM tarafından hazırlanan etkinlikte mesleki birlik mesajı verildi. The Green Park Otel’de düzenlenen etkinlikte sanatçı Latif doğan sahne alırken, gecenin bitiminde çekiliş etkinliği de yapıldı. Çekiliş sonucunda 20 emlak danışmanı KKTC’de her şey dahil tatil yapma hakkı kazandı.

“AMACIMIZ TÜRKİYE’DE MESLEKİ BİRLİĞİ VE SAYGIYI ANKARA OLARAK SAĞLAMAK”

Emlak Danışmanları Günü’nün gala etkinliğinde konuşma yapan ATEM Başkanı Hakan Akçam, “Gelenekselleştirdiğimiz 5 Haziran Emlak Danışmanları Günümüzün 3. yılında yine Ankara olarak siz meslektaşlarımızla birlikte olmanın gururunu yaşamaktayız. Kutlamalar hayata, mesleğimize bir anlam katar, her kutlama aidiyetin kurulmasına sebep olur. Amacımız Türkiye’de mesleki birliği ve saygıyı Ankara olarak sağlamaktır. Bu çabamızdan vazgeçmeyeceğiz. Haydi mesleki örgütlerimiz, başkanlarımız tek yürek olalım mesleki anlamda mücadelemizde kanunumuzu çıkarıp yaptırımı olan odalar olma yolunda büyük bir adımlar atalım” dedi.

“Sizlerden aldığımız enerji ile gücümüzün elverdiği ölçüde her türlü sıkıntınızda yanınızda olmaya omuz omuza çalışmaya devam edeceğimizi bilmenizi isterim” diyen Akçam sözlerini şöyle sürdürdü:

“Elbette mesleki anlamda tüm önerilerimizin tek tek hayata geçmesi bizi gururlandırıyor, ancak yeterli görmüyoruz. Yapılanları kafi görmek statükoya teslim olmak demektir. Mevcutla yetinmek yeniye ve yeniliğe kapıyı kapatmak demektir. Biz Ankara olarak öyle olmak istemiyoruz, olmayacağız da!”

 

Akçam, programın düzenlenmesinde emeği geçen ana destekçileri Noyanlar Gruba teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.

5 Haziran Emlak Danışmanları Günü kapsamında bir araya gelen emlak danışmanları mesleki birlik mesajı verirken programın bitiminde hatıra fotoğrafı çekildi. Aynı zamanda program sonunda yapılan çekiliş ile 20 emlak danışmanı KKTC’de her şey dahil tatil yapma hakkı kazandı.

CEVAP VER